Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Η εταιρεία μας σας ενημερώνει ότι η εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων παρέχεται από τις εκάστοτε κατασκευάστριες ή αντιπροσώπους εταιρείες και όχι από την ίδια η οποία απλά τα μεταπωλεί.

Η εκάστοτε κατασκευάστρια ή αντιπρόσωπος εταιρεία δύναται να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό μέρος του προϊόντος ή σε κάποιες περιπτώσεις να αντικαταστήσει ολόκληρο το προϊόν όταν το κρίνει αυτή και μόνο.

Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία που αναγράφεται στο νόμιμο παραστατικό αγοράς ή στην ειδική θέση του εντύπου εγγύησης.

Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν ισχύει σε περιπτώσεις όπου το πρόβλημα στο προϊόν προέρχεται από λανθασμένη χρήση ή συναρμολόγηση. Για αυτό διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση του προϊόντος.

Ο αγοραστής αποστέλλει το προϊόν με εγγύηση συνοδευόμενο από το παραστατικό αγοράς στην κατασκευάστρια εταιρεία ή στη DiamantisTools.gr. Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων από τον πελάτη προς τις εταιρείες και αντίστροφα, καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλισή τους είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη.

Μοιράσου το